Struktur en af de mest oversete metoder til at tjene flere penge i din forretning

Måske er du ligesom mig - bedre til at bygge en struktur end til at overholde den, eller også er du måske slet ikke til noget, der føles så stramt og snærende som struktur. Hvis du er - så forstår jeg dig så godt.

Problemet er, at for lidt struktur faktisk koster dig en hel masse. En masse tid, en masse tabte muligheder og en masse unødvendige omkostninger. 

I hverdagen som virksomhedsejer er der så mange valg og så mange muligheder.

Nogen gange bliver du fanget i at skulle løse så mange af dagligdagens udfordringer, at det kan føles lidt som at løbe i alle mulige forskellige retninger - og at ikke ret mange af de retninger bliver til noget konkret.

Eller der er så mange mulige veje frem, så du kommer til at prøve lidt det ene og lidt det andet og lidt det tredje eller ender med at føle dig totalt overvældet, så du går helt i stå undervejs.

Rigtig mange af de virksomheds ejere jeg hjælper, mangler en grundliggende klar retning eller struktur i deres forretning.

De mangler enten:
1) Klarhed over hvad de ønsker at bidrage med, hvor de gerne vil hen eller
2) de mangler struktur for deres arbejde, fordi de skal så mange ting og har så mange forskellige idéer og projekter i gang.

Min oplevelse er, at så snart de får klarhed over, hvor de mere præcist skal hen og får sat lidt retning på deres indsats og på måden de gør tingene på i deres forretninger - så begynder de at se resultater. 

De har ikke brug for, at tingene bliver mere besværlige, eller at der ikke længere er plads til  armbevægelser eller nye idéer. De har bare brug for en smartere måde at håndtere det på og brug for at kunne teste af hvilke retninger, der vil give dem det de ønsker.

De har med andre ord brug for en slags GPS, som hele tiden kan hjælpe dem med at styre og justere retningen - uanset hvilke forandringer der sker i verden omkring dem og uanset hvilke "detours" de mere eller mindre bevidst kommer ud på. 

Struktur behøver ikke at være stramme ubøjelige regler, som giver dig spændetrøje på og forhindrer kreativ tænkning. Struktur bør være noget, som hjælper dig til at give dig retning på din indsats, så du sigter mod dine ønskede resultater. 

Hvis du udvikler din egen Business GPS, så får du den nødvendige retning på dine handlinger (også når du er hoppet af sporet et øjeblik). En retning der sikrer, at du hele tiden har noget at holde tingene op imod eller hen imod. 

Hvad betyder det så i praksis? Det betyder, at hver gang du får en ny idé til et eller andet, så har du en klar retning at kunne holde det op imod. På den måde vil du hurtigt kunne vurdere, om en ny idé vil bringe dig tættere på eller længere væk fra din kurs. 

Du vil kunne se dine omkostninger igennem og vurdere, om de bringer dig tættere på din kurs eller længere væk - og dermed finde de små "leaks", der i praksis kan sænke selv meget store både. 

Du vil kunne se på dine arbejdsmetoder og vurdere både disse og nye tiltag og se, hvilke der bringer dig hurtigere og tættere på din kurs eller længere væk - ud fra devisen om, at vi gerne vil arbejde lidt smartere, istedet for at skulle knogle unødvendigt. 
 
Du kan selv bygge din helt egen business GPS fra bunden og få et fantastisk værktøj til at holde kursen - også i mere turbolente tider. Men ville det ikke være fedt, hvis der allerede fandtes en sådan en business GPS, som du hele tiden kunne styre efter?

Den rigtig gode nyhed:-D. Jeg har allerede lavet og testet en GPS skabelon til dig;-)

Jeg kan vise dig, hvordan du hurtigt og nemt gør GPS'en til din helt egen og tilpasser den, så der er taget højde for dine behov og din pengetype. Begge disse har kæmpe indflydelse på, hvor du kommer til at tage "detours" undervejs og hvor der er behov for, at din GPS styrer dig og din virksomhed hen. 
 
Business GPSén har skabt fantastiske resultater i mine virksomheder og hvis du har lyst til at vide lidt mere om det, så kan du læse mere her:

https://lifeandbusiness.dk/business1/business-class

Struktur er en af de meget oversete metoder til at tjene flere penge i din forretning - simpelthen fordi det lyder alt for kedeligt. Og jeg er helt enig - hvis man ser struktur som regler og retningslinjer der skal overholdes - så er det gabende kedeligt. Men hvis det istedet er en retning, der hjælper mig til at sortere i alle mine mange idéer og projekter, som kan hjælpe mig til at træffe bedre og klarere beslutninger og til at være langt mere sikker i mine valg, så er jeg klart tilhænger af GPS struktur. 

Bedre udvælgelse og dermed bedre gennemførsel af idéer og projekter + bedre og hurtigere (nemmere) beslutninger + større sikkerhed i de valg jeg tager = utvivlsomt væsentlig større mulighed for, at tjene flere penge i min forretning og på den smarteste måde i forhold til mine ønsker og mål. 

En overvejelse du kan gøre dig i din virksomhed:
Hvor mangler du struktur i din virksomhed? Overordnet eller for måden du arbejder på? Og hvad koster det dig ikke at have en klar retning, at have gang i for mange eller i de forkerte projekter, at have omkostninger der ikke er nødvendige, ikke at tage de smarteste metoder i brug til at få dit arbejde klaret eller ikke at kunne se mulighederne for din virksomhed, fordi du ikke har et system der arbejder målrettet?

Der er penge i det der struktur - når det bliver brugt på GPS-måden. Så få skabt din egen Business-GPS og få en struktur, der hjælper dig til at tjene flere penge, få mere ud af dem du allerede arbejder hårdt for at tjene og sparer dig for unødigt anvendt tid.

Fortsat rigtig god, effektiv og GPS-struktureret arbejdsdag til dig:-)