Money - Pengeflow privat

Sådan får du gang i dit pengeflow og får mere ud af dine penge

Pengeflow og Pengetyper

Kender du din pengetype? Nem og hurtigt tjekliste til dig!

Din adfærd omkring penge bestemmes på godt og ondt af din pengetype.
Måske vidste du ikke engang, at der var noget der hed pengetyper og måske har du aldrig tænkt over, at der måske kunne være en årsag til at du gør som du gør i forhold til dine penge og din økonomi. Men det er der.

Når du kender din pengetype, så forstår du bedre, hvorfor nogle ting kommer nemt til dig og hvorfor andre ting kan virke så svære at få styr på. Du vil også kunne se, hvordan det forhold, at din pengetype er anderledes end andres, vil påvirke jeres relation og måske give anledning til uenigheder.

Jeg har lavet en gratis tjekliste til dig, hvor du hurtigt og nemt kan spore dig ind på, hvilken pengetype du er. Klik nedenfor, få tjeklisten og find din pengetype. 

Penge og parforhold

Penge - en ekstra dimension i dit parforhold!

Økonomi bringer ofte en ekstra dimension til dit parforhold og giver udfordringer hos rigtig mange par: Hvordan skal vi tale om økonomi? Hvordan skal vi fordele vores økonomi? Hvordan bliver vi enige om økonomi og hvordan styrer vi økonomien i praksis? 

Det du måske ikke ved er, at det er jeres forskellige sammensætninger af pengetyper, som ofte er årsagen til udfordringerne. Når du bruger pengetyperne til at se på tingene, så giver det ofte en helt anden vinkel til at forstå mennesker og ikke mindst til at forstå, hvad det er for underliggende behov, som deres adfærd reelt er et udtryk for. 

Rigtig mange af vores kursister har en oplevelse af, at de får en helt anden forståelse for f.eks. deres forældre og for de forhold, der har udspillet sig i deres barndom, når de forstår pengetyperne. Pengetyperne kan således bruges i alle dine relationer og ikke kun i dit parforhold. Det kunne f.eks. også være i relationerne til din venner, din chef eller dine ansatte, dine kollegaer, dine børn osv. 


Vores online kursus "Pengetyper og Parforhold" giver dig en indsigt i de forskellige pengetypers stærke og svage sider og i hvor de støder sammen.  Du får også helt konkrete modeller til at fordele jeres fælles økonomi og hjælp til, hvordan I får snakket om det.

Se det meget gerne sammen med din partner og få et fælles sprog om jeres økonomi og super praktiske input til, hvordan I kan styre og fordele jeres fælles økonomi.  

E-Bog: Kend dine pengetyper

Din pengetype = Dit liv!  Lær hvordan du spotter både din egen og andres pengetyper.  Din pengetype betyder langt mere for dit liv end du forestiller dig. Se hvilke styrker og svagheder din pengetype har og få hjælp til bedre at kunne balancer den.  Se nærmere om E-bogen HER.

Privatøkonomisk vejledning

Måske har du brug for at få vendt forhold i din privatøkonomi med en uvildig eller brug for hjælp til at få skabt overblik og til at få sat tingene lidt mere i system. Vores privatøkonomiske vejledning tager udgangspunkt i dine behov og i hvad du har brug for, at vi hjælper dig med.

Vi hjælper ofte med at skabe overblik, få lagt en plan for hvad du vil have dine penge går til og med at se, om der kunne være steder i din økonomi, hvor der var penge at spare. 

Andre gange hjælper vi hele vejen rundt, med at få ryddet op og etableret et system som passer præcis til dig, og som hjælper og støtter dig til at opnå hvad du ønsker.

Skal vi også hjælpe dig med at din økonomi? 

Intro til pengeflow

Sådan får du pengeflow og knækker koden til økonomisk succes

Hvis du er træt af, at dine penge forsvinder mellem hænderne på dig, at der aldrig helt er nok til det du gerne vil have eller at du ikke ved, hvordan du får mere ud af dine penge, så er vores lille online workshop "Intro til pengeflow"  måske præcis det du har brug for. 

Klar til at gå i dybden med din økonomi og dit forhold til penge?


Tag med på en transformerende pengerejse: 
Penge Bootcamp

Vores dybdegående Penge Bootcamp, som giver dig alle byggestenene til økonomisk succes og støtter dig på hele din rejse.

Brug for hjælp eller overblik?

Mulighed for hjælp

Har du mistet overblikket over din økonomi? Der er hjælp at hente - også gratis.

Retur til startsiden /home