Brug for overblik - Få hjælp

Har du mistet overblikket eller fået opbygget gæld og har du brug for hjælp?

Hjælp til overblik eller gældshåndtering

Der er en løsning
Der er en løsning - måske har du bare brug for lidt hjælp, til at finde den.

Flere og flere ender i udfordringer med gæld og mister overblikket over deres økonomi.

Gratis hjælp
Men der er hjælp at hente - enten her hos os eller helt gratis hos de forskellige frivillige økonomi- og gældsrådgivere i landet - bare brug google, så dukker tilbuddene op.

Jeg har selv uddannet økonomi- og gældsrådgiverne i Holbæk kommune, så jeg ved, at der findes gode gratis tilbud om hjælp til økonomiske problemer. Bare ræk ud.

Gratis 10 punktsplan - ud af gæld
Vi har lavet en gratis 10 punkts plan, til at komme ud af gæld, hvis du har mod på selv at forsøge, at få løst problemerne, eller du kan bruge den som en god start.

Behov for hjælp?
Har du behov for vores hjælp, til at få overblik over dine økonomiske forhold og til at få lagt en holdbar plan, der også tager højde for præcis din økonomiske natur - så er vores gældssparringsforløb måske det rette for dig.

Pris og indhold
Gældssparringsforløbet består af 6 sessioner af ca. 30 min. og kan bookes online, som et klippekort til DKK 2.100,- incl. moms. Der vil være en god del eget arbejde imellem de 6 sessioner og har du brug for ekstra hjælp til dette, så aftales det undervejs.

Vil du bare have en enkelt sparrings-session, så koster det DKK 400 incl. moms for ca. 30 min. vejledning.

Book dit sparringsforløb eller enkelt session her: (OBS forløbet bookes som klippekort på selvstændig fane på booking siden)
/online-booking