Business Booster

Skab en vinderkultur og gør din bundlinje bedre.

Det vigtigste område i din virksomhed!

Det er ikke de stærkeste virksomheder der overlever - det er de mest tilpasningsdygtige!


Du har sikkert allerede mærket, at der er forandringer i gang, som vil ændre måden du kan drive virksomhed på. Mangel på arbejdskraft, fokus på klimaforandringer og den teknologiske udvikling er bare nogle af tidens ændringer. 

Måske oplever du som andre virksomhedsejere:

  • At det er svært ved at få kvalificeret personale
  • Ændret købsadfærd og syn på f.eks. diversitet, bæredygtighed m.v.
  • At det er sværere at trænge igennem den stadigt stigende mængde information?

Det vigtigste område du skal mestre som virksomhedsejer

Når vejen er fyldt med forandringer, så er evnen til at kunne navigere i forandringer det vigtigste. 

Din forretning og din passion for det du har valgt at beskæftige dig med, er unik. Kun du ved, hvordan det gøres bedst hos dig. Men for at du kan gøre dit bedste, er der en vigtig egenskab du må mestre: At kunne navigere i forandringer. 

Forandring er det eneste konstante. Alt andet forandrer sig hele tiden!

Det er uden tvivl den vigtigste ting, jeg selv har lært som virksomhedsejer, at kunne navigere i forandringer. Jeg har skulle bruge det, til krisehåndtering, vild vækst og opbygning af nye koncepter i eksisterende markeder. Og det er præcis det jeg gerne vil vise dig, hvordan du som virksomhedsejer kan navigere i forandringer og skabe vinderteams der hjælper dig!

Du kan lære det på Booster workshoppen

At kunne navigere i forandringer er hovedtemaet på Business Booster workshoppen. En fysisk workshop, hvor du både lærer at navigere i forandringer, skabe vinderteams og får nye input, til hvordan du i praksis kan håndtere nogle af de vigtigste områder i din virksomhed. 

Få 50% rabat

Som velkomst til dig på vores nyhedsbrev - så får du her en særlig rabatkode, der vil give dig 50% på deltagelse i workshoppen. Brug rabatkoden "50procent" ved tilmelding. Du får kun dette tilbud her og i velkomsten til vores nyhedsbrev, så tilmeld dig og gør brug af din rabat. 

Se nærmere på workshoppen:

Det her vil du kunne efter workshoppen:

Tiltrække og fastholde personale

Lær hvordan du skaber en kultur, som dine medarbejdere er stolte over at være en del af, og som de ønsker at blive i. 

Stolte medarbejdere betyder
  • Tiltrækning af flere medarbejdere, som også gerne vil være en del af dine vinderteams og
  • Flere og bedre kunderelationer, når de stolte medarbejdere er dine bedste ambasadører.

Have styr på AI og markedsføring

God branding er bestemt ikke kun noget for store multinationale virksomheder - det er i høj grad vigtigt også lokalt, hvor både kunder og medarbejdere bliver mere bevidste i deres valg. Men vilkårerne for markedsføring er markant ændret. 
Lær hvordan du nemt kan bruge AI og markedsføring, uden at sprænge dit budget. 

Lave innovation på kommando og navigere i forandringer

Navigation og innovation går hånd i hånd. Begge dele er noget du nemt kan lære mestre, og noget du for altid vil kunne "hive op" hver gang det er nødvendigt. 

Og ligenu ER det nødvendigt, at få tilpasset din virksomhed til forandringerne og få den til at være "langtidsholdbar".

Se nærmere på workshoppen

Klik her og se flere detaljer for workshoppen:

3 spændende workshop instruktører

Mette Nordahl

Udvikler af PAF konceptet og PAF kulturen. Mette er PAF-instruktør og hjælper skoler, institutioner og virksomheder med at skabe vinderteam og virksomhedskulturer, som mennesker trives i.

Virksomheder der arbejder med PAF, skaber fantastiske resultater i form af: Mindre personale udskriftning, mindre sygefravær, bedre bundlinje og større tilfredshed og begejstring - både hos ejerne, lederne og hos de ansatte.

Thomas T. Sloth

Stifter af i-strategi og nu Salgs og Marketingschef hos i-strategi/Simpel Digital. Thomas og hans virksomhed har i årevis undervist og inspireret virksomhedsejere til selv at kunne lave branding og markedsføring. 

Thomas er en efterspurgt foredragsholder og glæder sig til at komme og give dig ny inspiration til, hvordan du kan bruge AI og markedsføring til at booste din virksomhed. 

Birgitte Løvenhorst

Penge og Business Mentor her i Life, Money & Business. Tidl. statsaut. revisor, direktør for en større revisorvirksomhed, iværksætter og udvikler af forretningskoncepter. 

Birgitte har indgående viden om innovation og det at navigere i forandringer. Hun har udviklet egne virksomheder og virksomhedskoncepter med disse teknikker. Hun vil vise dig, hvordan du nemt og praktisk kan få forandringer til at blive din største styrke

Lær at mestre de vigtigste områder i din virksomhed. 

Det som har størst betydning for din virksomheds nærmeste fremtid

Noget af det, som er mest afgørende for din virksomhed i den nærmeste fremtid, vil være at kunne:
  • Få og beholde det nødvendige personale
  • Fastholde og tiltrække nye kunder og mere salg. og
  • Være på forkant med den hastige udvikling indenfor både bæredygtighed og teknologi. 
På Business Booster workshoppen, får du nye input, praktiske værktøjer og ny inspiration til, hvordan du kan mestre de her områder.