Få en bedre nattesøvn

Vil du også gerne sove bedre?

Dårlig nattesøvn er et stort problem for rigtig mange mennesker. Hver uge hjælper jeg mennesker, med at få en bedre nattesøvn. 

Mange kommer ofte ind i min klinik, med andre udfordringer og ved ikke, at mange af disse udfordringer hænger sammen med en dårlig nattesøvn. 

Du har sikkert hørt det mange gange  - men din søvn er vigtig - og der er teknikker du kan bruge, til at få en bedre nattesøvn. 


Jeg taler ikke om almen råd med ingen kaffe og ingen skærm tid inden sengetid, selv om de givetvis også kan have betydning. Min oplevelse er, at mange allerede har forsøgt sig med disse, uden at opleve effekt.


De teknikker jeg underviser mine kunder i, er blandt andet mentale teknikker og åndedrætsteknikker, som hjælper din krop og dit sind, med at finde den ro der skal til. Ofte kombinerer jeg disse med mine behandlinger, således at du og din krop har de bedste betingelser for en god natte søvn. 


For de fleste er ca. 2 sessioner nok til både undervisningen i teknikkerne, opfølgning og justeringer.

Du kan helt uforpligtende kontakte mig enten nedenfor på mail eller du kan skrive en sms til tlf. 22 12 69 92 og så ringer jeg dig op til en uforpligtende samtale om dine udfordringer og mulighederne for hjælp.

Få bedre søvn

Kontakt mig - Brian Boisen Pfeffer

 
Adresse

Børresensvej 4

Vig

4560

Danmark

 
E-mail
 
Telefon

Se vores priser her: