Har du brug for sparring, hjælp eller har du spørgsmål til din økonomi eller din virksomhed?

Få hjælp lige her

Kontakt os for hjælp/sparring

Vores vejledning er altid fuldstændig uvildig, da vi ikke sælger dig hverken regnskabs- eller selskabsløsninger, men istedet hjælper dig, med  enten at kunne løse det selv, eller med at finde ud af, hvad der er bedst for dig og din situation. Du kan bl.a. få hjælp til:

 
Økonomi:
-Vurdering af din økonomiske situation eller hjælp til økonomiske beslutninger.
-Hjælp til at lave dine økonomiske opgørelser, spørgsmål til din bogføring eller til hvordan du selv laver dit regnskab, dit budget eller din skat.
Sparring:
-En drøftelse af hvilke behov du har, i fht. virksomhedsform, selskabsløsninger osv.  
-Spørgsmål i forhold til drift, personale, investeringer, likviditesstyring, nedskæringer, vækst osv. 
Uvildig vejledning:
-Vurdering af, som du får leveret de ydelser du bør fra andre rådgivere
-Second opinion på en løsning du har fået foreslået af andre, men som du er i tvivl om.

Brug for en uvildig sparringspartner til økonomi/business?


Vejledning om Økonomi/Business
Du kan bruge vores uvildige vejledning til hjælp til eventuelle spørgsmål omkring opstart, valg af virksomhedsform, bogføring, krav til regnskab, styring af likviditet, driftsspørgsmål osv.

Måske har du selv givet dig i kast med regnskab, budgetter og skat og har spørgsmål til dette, eller brug for hjælp, til at få gjort det rigtigt, eller til at få valgt den rette skattemæssige løsning?

Book blot din tid her  - ned til 15 min. for kun 248,- + moms - og du kan få professionel hjælp til din problemstilling.
 
Få en "second opinion"
Er du i tvivl, om du kan stole på din rådgiver?
Mange af en virksomheds rådgivere tjener penge på de løsninger, som de foreslår til dig - og det gør dig måske i tvivl, om det nu også er det helt rigtige.

Hos mig får du en uvildig sparringspartner - som ikke tjener ekstra penge på de løsninger, du får foreslået. En som du kan spørge til råds og bruge som en "second opinion", når du er i tvivl.

Vi kan se, at der er en stigende efterspørgsel, på netop dette - lige fra at få et par uvildige øjne på enten de ydelser, de får leveret af andre rådgivere (Er det nu også godt nok, det vi får?), eller f.eks. på en selskabskonstruktion, som de har fået anbefalet og som de måske er i tvivl, om er for omfattende til dem.

Det kan være rigtig svært, at vurdere fagfolk og især, hvis du ikke har noget at sammenligne med.

Lad mig hjælpe dig, med dine tvivl spørgsmål, så du føler, at du får det, som er mest rigtigt for dig.

Hvis du har brug for en "second opinion" eller uvildig rådgivning, så kan du booke din hjælp HER.

Du kan booke helt ned til 15 min. vejledning for kun 248 DKK + moms, så du nemt og hurtigt kan få vendt din problemstilling med en uvildig sparringspartner.

Til den pris - er der ingen grund til, at gå rundt og være i tvivl længere!

Book din aftale HER
Online, telefon eller fysisk aftale her hos os i Vig.

Økonomi/Business Sparring

Sparring i hverdagen eller til en bestemt problemstilling

Kender du det? At det nogen gange bare er rart, lige at have en, som man kan drøfte tingene med. 

En som kan se tingene lidt udefra, holde en på sporet og støtte en i at få handlet på de nødvendige ting.

En, som du lige kan vende alt fra din økonomi til dine nye ideer med, eller som kan give dig ekstra inspiration og ideer til udvikling af din forretning.

En som kan hjælpe dig, hvis du og din virksomhed går igennem i hård tid og skal træffe svære beslutninger. En som kan hjælpe dig, med at genvinde det økonomiske overblik og få din forretning tilbage på sporet.

Eller en, som du kan tage med til mødet i banken, eller som du kan gennemgå dine ting med inden mødet i banken, eller inden mødet med en investor, en ny samarbejdspartner osv. eller inden din virksomhed skal sælges.

Jeg vil gerne være "den" for dig:
  • Den du kan vende tingene med i din forretning. 
  • Den du altid kan ringe til, når der er udfordringer og 
  • Den som altid er der for dig, når du og din forretning har brug for det. 

Book en tid til en gratis afklarende telefonsamtale og lad os finde ud af, om vi er et match og hvor du kan stille spørgsmål og lære mig lidt bedre at kende. 


Gratis afklarende telefonsamtale

Hvis du kunne tænke dig, at prøve en økonomi/business sparring, så vil det glæde mig, at høre nærmere om dine overvejelser og problemstillinger
Ring og book en helt gratis afklarende tlf. samtale først, så vi kan finde ud af, om vi er et match.

Du kan booke din gratis afklarende telefonsamtale HER.

Mig som sparringspartner

I mig får du en sparringspartner, som kender gamet og som har masser af erfaring, med alt fra medarbejder-, driftudfordringer og turn-arounds til ideudvikling og fusionsforhandlinger - og som oveni, har styr på alt det med tal, regnskab, selskabskonstruktioner m.v.

Jeg ved, hvad banker, investorer osv. forventer af dit materiale og af din virksomhed. Brug mig til at hjælpe dig, med at blive så klar som muligt.
Ofte har du kun en chance for at gøre det godt, så det kan som regel godt svare sig, at bruge lidt ekstra energi, på at blive ordentligt klar til den slags møder.

Det er utroligt vigtigt for mig, at kunne oversætte tal til handlinger i virksomhederne - så de kan bruges til noget fornuftigt og at tale et let og forståeligt sprog, som mine kunder forstår.
Begge dele kan du med rette, forvente at få hos mig.

Jeg har en skarp sans for at se, hvor der er områder i en virksomhed, som skal justeres og pakker ikke tingene ind, når vi skal tale om dem.

Efter min opfattelse, er det langt bedre at vide præcis hvor du står, også når det ikke er så rart at høre. Først når du ved præcis hvor du er, kan du finde den bedste vej frem.

Der er altid en vej frem - nogen gange er den hård og bumlet - men vi finder altid en vej!

Min tilgang er altid praktisk og løsningsorienteret og ofte ser jeg alternative løsninger, som andre ikke har overvejet.

Læs evt. mere om min faglige baggrund som statsautoriseret revisor og direktør for større revisionsvirksomhed m.v. her."Jeg har i min titel som direktør i en bogføringsvirksomhed haft Birgitte tilknyttet som sparringspartner - indenfor ledelse, forretningsudvikling og drift af virksomhed. Birgitte har, for mig, altid vist en vej ud af håbløse situationer og sørget for at jeg bevaret begge ben på jorden. Fagligt er Birgitte meget engageret og ærekær - hvilket er ganske smittende."

Martin Munkholm

Hvad har du brug for?


Nogle gange er det tilstrækkeligt med bare en enkelt sparringstime, hvor du kan få vendt aktuelle problemstillinger.

Andre gange har du brug for, at have en, som kan være med på sidelinien i en længere periode og til dette har vi lavet en klippekort løsning med rabat.  

Hvor holdes møderne?
Møderne kan holdes fysisk her hos os i Vig, hos dig hvis du bor i en radius af ca. 40 min. fra 4560 Vig, eller Online.  
Alt foregår naturligvis i 100% fortrolighed.

Du kan booke business sparring HER, det koster kun DKK 895,- + moms for ca. 1 times sparring.
Spar penge med Klippekort
  • 5 klip/timer for 3.999,- + moms
  • 10 klip/timer for 7.499,- + moms
  • Log ind som kunde i online booking
  • Du skal være logget ind først!
  • Eller kontakt os her, så hjælper vi
  • Eller bed om en skræddersyet løsning