En naturlig behandling

Balance i livet - er en forudsætning for, at alle de øvrige områder fungerer

En naturlig behandling

Kom af med dine smerter - uanset om de er fysiske eller mentale

Går du rundt med smerter i hverdagen eller når du gerne vil være aktiv?
Der er travlt i vores offentlige sundhedssystem og mange oplever derfor, at der ikke er tid eller mulighed for, at få gjort noget ved deres mindre skavanker. 

Selv om et dårligt knæ, en skulder der gør ondt eller en arm, der hæver op efter operation ikke er livstruende, så kan det i den grad give bøvl og smerter i din hverdag. 
Vi har hjulpet rigtig mange af med deres smerter også en god del, som var opgivet andre steder fra.  Vi vil også rigtig gerne prøve at hjælpe dig.

Samtaler/Mental træning

Få hjælp og redskaber, til at håndtere noget som er svært

Måske har du en større sports- eller arbejdsmæssig præstation du skal gøre klar til.Eller måske har du svært ved at klare din hverdag pga. angst, vrede, sorg etc. 

Hos mig kan du få lidt ekstra hjælp og støtte i svære livs perioder og konkrete værktøjer og redskaber, så du bedre vil kunne håndtere din udfordring.

Vi har hjulpet både børn, unge og voksne med at håndtere svære situationer i deres liv og givet dem redskaber og værktøjer, som kan hjælpe med at gøre tingene lidt nemmere at være i. 

Sov godt

Din søvn er vigtig - få hjælp til at sove bedre

Længere perioder med utilstrækkelig søvn, kan give dig en lang række følge virkninger, så som koncentrationsbesvær, hovedpiner eller andre kropslige smerter. 

Måske kan du ikke falde i søvn, måske vågner du flere gange i løbet af natten eller meget tidligt, uden at kunne falde i søvn igen. 

Uanset hvad, så er der teknikker du kan lære, som vores øvrige kunder er rigtig glade for og som hjælper dem til en bedre søvn. 

Hold- og fokus træning

Mangler du energi og fokus eller har du svært ved at sove?

Flere og flere oplever, at deres hverdag er så krævende, at det er svært at holde det nødvendige fokus og at deres energi bliver mindre og mindre. 

Måske oplever du, at din søvn bliver forstyrret af tankemylder eller at du har svært ved i det hele taget at få nok ro på krop og hoved til, at du kan falde i ordentligt i søvn.

Ved at arbejde målrettet og  bruge nemme og simple teknikker, så kan du igen opnå ro og fokus i din krop og dit sind og få mere energi til din hverdag.

Få et liv i balance

Mange af os løber så stærkt, for at få hverdagen og økonomien til at hænge sammen, at vi glemmer den vigtigste balance - vores livsbalance. 

Jeg har mere end 20 års erfaring i behandling af ubalancer hos mennesker, både fysiske og psykiske og jeg har gennem årerne hjulpet rigtig mange mennesker, med at finde deres balance i livet, gennem både behandlinger,  træning og undervisning. 

Du kan også få hjælp til at finde din balance og til at arbejde med præcis dine problemstillinger - uanset om de lige er opstået, eller om du har haft dem i årevis og gerne vil have set på det. 
Du kan deltage i mine holdundervisninger sammen med andre, eller du kan få hjælp helt individuelt til præcis dine problemstillinger, f.eks. stress, søvnproblemer, helbredsproblemer osv. 

Der er hjælp at hente og du behøver ikke, at gå rundt have det dårligt. Lad mig hjælpe dig.

Du kan kontakte mig her: brian.pfeffer@gmail.com eller på tlf. 22126992


Se mere på vores facebook side for "En naturlig behandling":

https://www.facebook.com/Ennaturligbehandling

Se vores priser 

Se vores priser på behandlinger og dine muligheder for rabat via klippekort.

Retur til startsiden /home