Business Mapping

Strategi og pengeflow i praksis

Du har ikke brug for en plan - du har brug for en GPS!

Måske har din virksomhed kørt fint i årevis med "business as usual" og måske går du med en følelse af, at I er begyndt at komme lidt bagud, eller at er I blevet forandret af kriser osv., der har ændret spillets regler.

Virksomheder har løbende brug for justeringer, for hele tiden at holde sig skarpe og klar, til at møde markedet hvor det er. Verden skifter i hastigt tempo og planer bliver hurtigt outdatede. Derfor er der også mange virksomhedsejere, som holder helt op med at lægge planer - for man ved jo alligevel aldrig hvad der kommer til at ske!

Men helt uden navigation, så er det svært at komme i mål med noget som helst. Du har brug for noget at styre efter - du har brug for en business GPS. En som kan hjælpe dig med at holde kursen - uanset hvordan verden omkring dig ændre sig.


Måske har du:
 • har brug for nye øjne på og nye tiltag for din virksomhed. 
 • ønsker om, at nå et nyt niveau, uden at væksten tager pusten fra dig.
 • brug for at gøre din virksomhed attraktiv og klar til salg, eller
 • brug for, at være på forkant med udviklingen og klar til hvad end der kommer. 

Så vil vores Business Mapping Forløb - Strategi i praksis være noget for dig. 
Business Mapping Forløb - Strategi i praksis
2 workshops af ca. ½ dag, hvor vi:
 • Går i dybden med din forretning
 • Finder ud af præcis, hvor du vil hen
 • Finder dine muligheder
 • Finder ud af akutte behov for aktion
 • Udvikler dit business MAP og din GPS 
 • Udvikler dit Scorekort
 • + 3 ekstra opfølgningsmøder, så du bliver fulgt i et helt år.

Hvad er business Mapping?

Mapping = at lave et kort fra hvor man er, til hvor man vil hen. 
Det bedste ved denne metode er, at den virker i praksis.
Jeg har brugt den i vores egne virksomheder i gennem flere år, både til at fornye og til at udvikle nye virksomheder fra bunden. 

Når du først har lært metoden, så kan du selv bruge den i din virksomhed år efter år - præcis som jeg har gjort. Den er supernem og overskuelig - ikke noget højtravende teoretisk snak - bare en systematisk metode til at finde ud af, hvor der er behov for at sætte ind - helt afhængigt af hvilke resultater, du ønsker at opnå. 

Metoden tager udgangspunkt i din forretning og i hvor du er lige nu. Kun når man ved præcis hvor man er, vil det være muligt, at finde hen til et andet ønsket sted. 

Undervejs afdækkes alle processer i din virksomhed, som kræves for at skabe resultater - alt fra innovation, salg, markedsføring til målinger, medarbejdere og resultater.

Det hele sker helt uden en masse papirarbejde og kun med få nødvendige nøgletal - din omsætning, antal kunder og gennemsnitligt køb pr. kunde - og jeg skal nok hjælpe dig med at finde disse 3 nødvendige tal, hvis du ikke allerede har dem. 


Vores resultater og vores metode


Vores business mapping metode
Den metode vi bruger, er udviklet ud fra en metode, der undervises i hos Robbins Institute, med egne tilpasninger fra vores erfaringer, vores fagområder og andre relevante kurser.

Turn around
Jeg har selv brugt denne metode, til at lave en turn-around på vores virksomhed, da vi stod efter en virksomheds skilsmisse, med kun halvdelen af omsætningen og 2/3 af alt personale og alle omkostninger.

Vækst
Ved at arbejde strategisk efter denne metode, så fik vi ikke blot vendt virksomheden drift, vi fordoblede vores omsætning og resultater i løbet af de næste 3-4 år.

Udvikling
Sideløbende med dette, opbyggede vi også ved brug af dette strategiværktøj, et nyt kædekoncept og vores egen kædebutik. Vi solgte sidenhen konceptet og idag, ca. 10 år efter ideudviklingen, har konceptet mere end 14 butikker og ca. 70 ansatte.

Business Mapping Forløb


Vil du også have et strategi kort til din virksomhed?

Vil du også gerne lære, hvordan du kan bruge Business Mapping i din virksomhed, så vælg vores Business Mapping forløb eller kontakt os og få tilbud på, at få dit helt eget forløb - tilpasset præcis din virksomhed. Kontakt os her.

Business Mapping Forløb:

Forløbet for dig, som gerne vil have en ny eller justeret plan for din virksomhed.

I forløbet får du og evt. dit team 2 workshops af ca. ½ dags varighed, hvor vi:
 • for alvor går i dybden med din forretning,
 • finder ud af præcis hvor det er, du gerne vil hen med din forretning,
 • finder ud af hvilke muligheder du endnu ikke har fået øje på
 • ikke mindst, hvor det er absolut nødvendigt, at du sætter ind med det samme.
Sammen udvikler vi dit Business Map, din GPS og dit scorekort, så du kan se, at du når i mål med dine planer.

Forløbet indeholder også 3 opfølgningsmøder, så vi sikrer dig støtte i til at få realiseret dine planer og så du bliver fulgt i et helt år.

Forløbet koster DKK 14.997 + moms eller 12 rater af DKK 1.397 + moms og så har du mig på din sidelinje i 12 mdr., mens du bygger, implementerer og får resultater med dit nye business Map.

Ved du allerede nu, at du vil igang og at det kun kan gå for langsomt - så book dit Business Mapping Forløb her, eller brug linket nedenfor til at kontakte os for mere info.