Om os..

Vores vision

Vores vision er, at hjælpe dig med at skabe de allerbedste betingelser for, at du får succes med din økonomi, din forretning og med dit helbred.

Vores mission

I Life & Business forener vi vores særlige kombination af viden om penge, økonomi, business med krop, sind og  mindset. 
Vores mission er, at inspirere og hjælpe til et liv med balance i både helbred, penge og business.

Penge, økonomi, skat og forretning har sit helt eget sprog, sine egne regler og sit eget spil - og de fleste af os aner ikke hvad det er!
Vi bliver ikke undervist i noget af dette i skolen og bliver i voksenlivet bare kastet ud til dette og gør det så godt vi kan.
Problemet er, at vi spiller et spil, hvor vi ikke kender reglerne og derfor, er der også rigtig mange som synes, at det der med økonomi - det er supersvært - for de har ikke lært hvordan. 

Og de fleste driver deres forretning på helt samme måde, uden viden om sproget, økonomien og systemet - og hvor de blot gør det, så godt som de nu kan - og nej - det er ikke kun dig, som driver din forretning sådan! 

Men der er en bedre måde - og det handler om det samme i både økonomi og i forretning, nemlig om - at forstå pengeflowet og at kunne skabe og håndtere de penge, der kommer ind

Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde balance i - både i din økonomi og i din forretning. Det begynder med dit mindset og med, at du har viljen til at ville vide, hvordan pengesystemet eller pengeflowet fungerer.  

Sammenhænge
Sammenhæng mellem krop, sind og ånd er efterhånden godt videnskabeligt dokumenteret og får du en sygemelding som gør, at du i en periode ikke kan arbejde, så er de færreste heller i tvivl om, at dette kan have en direkte sammenhæng med økonomi og forretning.

Men har du tænkt på, at der også kan være en sammenhæng mellem ydre omstændigheder og fysiske smerter i kroppen? Ydre omstændigheder kunne f.eks. være økonomiske udfordringer, problemer i din forretning.  F.eks. at en længere periode med søvnløse nætter og bekymringer over dårlig økonomi kan give hovedpine, migræne, spændinger, ondt i mave-/tarm, rygproblemer etc. 

Efter vores opfattelse, så er det helt nødvendigt, at der ses på alle faktorer, når der skal skabes balance. Balance i økonomi, forretning og i krop og sind.
Hvilken rækkefølge tingene skal balanceres i viser sig ofte undervejs og her hjælper Brian Boisen Pfeffer med krop og sind, mens Birgitte Løvenhorst hjælper med penge, økonomi og forretning.

Birgitte Løvenhorst

 • Uddannet statsautoriseret revisor - 25 års erfaring fra revisorbranchen
 • Tidligere indehaver af bl.a. større revisionsvirksomhed og kæde af bogholderi virksomheder og mere end 15 års erfaring som selvstændig
 • Business Mastery fra Robbins Institute
 • Mentoruddannelse fra CE, Systemisk opstiller fra Nordahl Akademi
 • Har erfaret stress på egen krop og ved hvordan det er, når livet slår en kolbøtte af de lidt større.

 • Revisor og virksomhedsejer

  Statsautoriseret revisor (deponeret beskikkelse), med særlig interesse for økonomisk adfærd, virksomhedsdrift, strategi og vækst.

  Jeg har i en længere årrække været medejer og direktør af en større revisionsvirksomhed, med 40 ansatte på 3 lokationer, med det overordnede ansvar for personale, drift, økonomistyring og strategisk udvikling, samt naturligvis revisor/rådgiver for flere hundrede kunder.

  Business Mastery
  Business Mastery uddannelse fra Robbins Institute. Ud fra mit praktiske arbejde med dette, i både egen virksomhed og hos kunder, har jeg udviklet et superskarpt redskab, til at skabe vækst, udvikling og strategi i virksomheder.

  Bestyrelsesarbejde og iværksætteri
  Flere år i bestyrelsen for en revisionskæde med mere end 30 forretninger og over 500 medarbejdere.

  Derudover medstifter og udvikler af et større kædekoncept af bogholderi virksomheder. Udviklet ud fra vores Business Mapping Model, til at være både et koncept og vores egen digitalt fremsynet bogholderivirksomhed. Konceptet er i dag udviklet til 14 forretninger og mere end 70 ansatte.

  Økonomisk adfærd og pengetyper
  Sideløbende med mit revisorvirke, har jeg interesseret mig for økonomisk adfærd og pengetyper. Via kurser og store mængder ekstra faglitteratur, har det givet mig en ret unik kombination af viden om både virksomhedsdrift, økonomi, strategi og økonomisk adfærd.
  Når man kombinerer fakta og værktøjer med viden om økonomisk adfærd - så kan man rykke både sig selv og sin virksomhed langt mere, end når disse holdes hver for sig. Det er sjældent mangel på regneark, som er årsagen til økonomiske udfordringer - uanset, om det er i privat eller virksomhedsregi. Viden om adfærd og pengetyper - kan give dig forklaringen.  

  Privat
  Mor til 4 unge mennesker og bonus mor til yderligere 3 unge mennesker, samlevende med Brian Boisen Pfeffer i det skønne Odsherred med vores skønne 2 små vovser og ca. 3-4 mere eller mindre hjemmeboende børn. Dyrker kampsport og elsker have og naturen.


  Brian Boisen Pfeffer

  • Indehaver af Life & Business
  • Indehaver af virksomheden “En naturlig behandling” med bl.a. akupunktur, kropsbehandlinger, zoneterapi
  • Samtaler/coaching
  • Zen-, Qi-neigong- og meditationstræning.
  • Karateinstruktør (5. Dan)

  Indehaver af "En naturlig behandling" og "Life & Business"

  Indehaver af virksomheden "En naturlig behandling" og af Life & Business, som jeg begyndte for mere end 15 år siden. 

  Som 25 årig mistede jeg min mor til sygdom og oplevede, hvordan det var, at stå på sidelinjen som pårørende, ikke forstå det fagsprog der blev talt og ikke at være i stand til, at gøre noget for at hjælpe. Det gav en voksende interesse, for at lære om sygdom og helbredelse og denne interesse har bragt mig gennem flere forskellige behandler uddannelser, herunder akupunktur, zoneterapi, akupressur og kropsterapi.

  Klinik behandlinger foregår i "En naturlig behandling" og bookning foregår pr. telefon, sms eller e-mail. Tlf. nr. 22 12 69 92 eller brian.pfeffer@gmail.dk

  Kampsport, Zen-meditation og Qi-Nei Gong
  Helt fra jeg var ung har jeg dyrket forskellige former for kampsport på højt plan og fandt herigennem interesse, for den mentale del af træningen. Derfor tog jeg uddannelse i zen-meditation og har flere gange været i kloster i Holland for at få undervisning. I mere end 10 år har jeg, i samarbejde med kognitive psykologer, undervist deres klienter i mindfullness og zen-meditation.

  Derudover arbejder jeg med energi og løsning af spændinger og synes, at Qi- Nei Gong giver mig ekstra styrke, uden samtidig at give ekstra spændinger, som meget andet sport gør.

  Privat
  Privat bor jeg i Vig sammen med Birgitte og vores ialt 7 børn, hvoraf de 3 er mine. Det er også her, jeg har min klinik og hvor det meste af min 1:1 træning foregår.