Business - Bootcamp

Få en GPS og driv din virksomhed med begejstring, struktur og pengeflow

Det her er for dig hvis du.. 

Er forretningsejer, som enten:

 
Gerne vil have, at din forretning vil give dig lidt bedre resultater.
Føler at du er kørt lidt fast og trænger til at få mere begejstring i din hverdag.
Ville elske, hvis der kunne komme bare lidt mere retning  i din virksomhed - uden at det bliver besværligt.
SKAB en forretning som gør dig begejstret.

Er du klar til at tænke forretning på en ny måde?

Er du kørt en lille smule træt i din forretning, enten på grund af stagnation, kriser eller høj vækst med et tilsvarende højt pres på dig?

På Business Bootcamp går vi i dybden og du får hjælp til at finde fornyet begejstring for din forretning og hjælp til at bygge og sætte kursen på din helt egen Business GPS.

Med en Business GPS ved du altid, hvilke knapper du skal skrue på i din forretning, for at justere kursen til den ønskede retning - uanset om kursen skal sættes til at komme igennem en turbulent tid, mod roligere vande eller mod nye spændende eventyr.

Business Bootcamp er en transformerende rejse, med kursen er sat mod, at skabe fornyelse, stabilitet eller vækst - alt efter hvad du drømmer om at opnå.

Kom med på Business Bootcamp og få skabt et forretningsliv med begejstring, struktur og pengeflow, i de mængder du ønsker og har brug for i din forretning. 

Hvad mener vi med begejstring, struktur og pengeflow?

Begejstring

Du bruger så meget tid af dit liv i din forretning, så hvorfor ikke skabe et forretningsliv, som begejstre dig og opfylder dine grundliggende behov.  

Du har brug for at kunne skabe en kultur hos dig selv og i din virksomhed, som har begejstring som mål og som grundlag. 

Hvorfor? Fordi tilfredse kunder, tilfredse medarbejdere forsvinder, så snart de får et lidt bedre tilbud. Begejstrede kunder og medarbejdere gør ikke. 

Begejstrede kunder og medarbejdere elsker den kultur du har opbygget og de glæder sig til hvad der kommer fremover. De er dine fans - fordi du kender og opfylder deres behov på et niveau, som ingen andre gør. 

Med nye måder at tænke på og viden om, hvad der skaber begejstring og hvilke kundetyper der har hvilke behov, vil du også kunne skabe en kultur for begejstring i din virksomhed, til gavn for både dine kunder, dine medarbejdere og dig som indehaver. 


Struktur

I hverdagen som virksomhedsejer er der så mange valg og så mange muligheder. 

Nogen gange bliver du fanget i at skulle løse så mange af dagligdagens udfordringer, at det kan føles lidt som at løbe i alle mulige forskellige retninger. 

Eller der er så mange mulige veje frem, så du kommer til at prøve lidt det ene og lidt det andet og lidt det tredje, eller ender med at føle dig totalt overvældet, så du går helt i stå undervejs.

Rigtig mange af de virksomheder jeg hjælper, mangler en grundliggende klar retning eller struktur i deres forretning. De mangler klarhed over hvad de ønsker at bidrage med, hvor de gerne vil hen og hvordan.

Ville det ikke være fedt, hvis der fandtes en slags business GPS, som du hele tiden kunne styre efter? 

Den rigtig gode nyhed:-) Det er sådan en jeg hjælper dig med at bygge på Business Forløbet.
 
En GPS der er bygget og indstillet præcis til dig og din virksomhed og som samtidig sørger for, at der er taget højde for dine behov, for din pengetype og for at din begejstring bliver opfyldt undervejs. 

Pengeflow

Selv om det skal være både sjovt og begejstret at drive forretning, så er en af de grundlæggende forudsætninger for en levedygtig forretning, at der kommer penge ind. 

Ofte er det første problem for en nystartet virksomhed, at finde ud af hvordan de får penge til at komme ind.  

For mere etablerede forretninger kan kriser, ønsker om vækst eller forhindring af aldring gøre, at der også her er behov for at finde ud af, hvordan du får flere penge til at komme ind i din virksomhed. 

Derfor dykker vi på Business Forløbet dybt ned i, hvordan du skaber indkomstkilder i din forretning og hvordan du finder ud af, hvilke indkomstkilder du bør gå efter og hvilke der ikke passer ind i din forretning eller ikke er profitable. 

Når pengene så strømmer ind i din forretning i det niveau, det tempo og på de måder du ønsker dig, så skal du være klar til at håndtere dem. 
I nogle virksomheder bliver strømmen af indkomne penge så stærk, at de næsten ikke kan følge med og ender med at blive helt udmattede undervejs. 

Nogle oplever også, at de hårdt tjente penge forsvinder lige så hurtigt ud af hænderne på dem igen, som de kom ind. 

Din pengetype har langt mere af gøre med de udfordringer du måtte have med pengeflow i din forretning, end du kan forestille dig. 

Derfor dykker vi også dybt ned i, hvordan du med en kombination af viden om din pengetype og konkrete værktøjer, nemt kan finde den bedste måde at styre pengestrømmene på i din virksomhed. 

Når du får den styring af pengestrømme ind i din forretning, som passer til dig, så bliver din forretning både mere modstandsdygtig, mere fremtidssikret og du kommer til, at få mere ud af de penge, der strømmer ind i din virksomhed. 

Pengeflow er et af de hurtigste diagnose værktøjer jeg kender - og efter Business Forløbet vil du også være en udlært Business doktor, som på ultra kort tid, vil kunne identificere og diagnosticere og helbrede udfordringer i enhver virksomhed - incl. din egen.

Vil du se et gratis preview på vores Business Forløb?Få gratis adgang til den første del af Business Forløbet og find ud af hvor på livskurven din virksomhed er og hvad det konkret betyder for dig. 
Livskurven er
 et af vores mange værktøjer på forløbet og med den kan du finde ud af: 


1) Hvad du kan gøre for at fortsætte din udvikling.
2) Hvordan du kan holde din virksomhed på toppen eller,
3) Hvordan du kan finde det bedste exit tidspunkt.

Tryk på nedenstående knap og herefter på "Gratis preview", log in og så har du straks adgang.


Afklarende telefonsamtale

Bestil gratis afklarende samtale

Vores forløb kræver, at du er klar til at tænke forretning på en ny måde og til at gøre det nødvendige stykke arbejde, for at få skabt den forretning du drømmer om. En forretning, som du vil være ægte begejstret for at vågne op til. 

Du kan booke en gratis afklarende telefonsamtale og lad os drøfte, om Business Forløbet er det rette for dig og din forretning lige nu. 

Du booker nemt din samtale direkte i vores kalender via vores online booking.

Business Bootcamp


Bootcampen for dig som gerne vil udvikle din forretning med begejstring, struktur og pengeflow.


Måske er det tid til, at du tager tingene op til revurdering og finder ud af, om din virksomhed giver dig det du ønsker. Tid til at finde ud af at bygge din helt egen Business GPS, som kan tage dig fra hvor du er - til hvor du gerne vil hen med din forretning. 

Metode til begejstring
Over tid vil dine ønsker og behov ændre sig, ligesom verden og samfundet ændrer sig. Det betyder, at din virksomhed også har behov for, at blive justeret lidt eller nogengange helt gentænkt. 

Jeg vil gerne dele den metode med dig, som for alvor gjorde en forskel for min virksomhed. Metoden som hjalp os gennem kriser, hjalp os til at udvikle og bygge vores forretning op - og til igen at have stor glæde og begejstring, ved at drive netop vores virksomhed på vores måde. 

Den er ikke hverken højtflyvende eller kompliceret. Den er baseret på praktisk erfaring og praktisk, nem anvendelse i din hverdag. 

Så hvordan får du så begejstring ind i din hverdag? Ser vi begejstring isoleret - så er det en følelse, som dukker op i små glimt i dit liv og selv om disse små glimt altid er fantastiske, så er det faktisk ikke den lige den type begejstring, som er vores mål. 
Istedet handler det om, at få skabt en kultur for begejstring. En kultur i dig og i din forretning, som hele tiden stræber efter at skabe begejstring - hos dine kunder, dine medarbejder og hos dig som indehaver. 

På vores Business Forløb dykker vi dybt ned i, hvordan du kan skabe sådan en kultur i din virksomhed og hvordan du får skabt forhold, som understøtter en kultur med begejstring som grundlag. 

Tænk hvis det kunne være både sjovt, produktivt og seriøst at være på arbejde og at drive forretning - uanset hvilke opgaver du skulle lave.

Det er målet med Business Forløbet - at hjælpe dig med at skabe et forretningsliv og en forretning, med den begejstring, den struktur og det pengeflow, som giver dig de resultater du ønsker dig. 

Yes det er præcis det jeg mangler

En verden til forskel

Alt det bedste til dig

Jeg kan kun sige - at der var en verden til forskel i vores virksomhed - fra før vi gik igang med at arbejde med vores GPS, til efter vi gik over til at bruge den. 

Jeg elsker at vise, hvordan du kan bygge og bruge en business GPS og jeg vil elske at dele det med dig, hvis du er klar til at tænke business på en helt ny måde. 

Når du får bygget en GPS til din forretning, så har du hele tiden har noget at justere kursen udfra. Du kan konstant sørge for at du holder kursen, uanset hvilke ændringer verden byder på. 

Business Forløbet samler det hele til dig. Du bliver hjulpet hele vejen og kommer ud med en klokkeklar retning for, hvordan du skaber den forretning du ønsker dig. 

Når først du har lært hvordan, vil du selv kunne bruge det i din forretning og i din hverdag - ikke bare i år, men alle årerne fremover.

Du får naturligvis også drysset lidt ekstra tips og tricks ind i forløbet, fra mine mange år som revisor og rådgiver for flere hundrede mindre og mellemstore virksomheder, men det er jo bare ekstra bonus;-)

Det har andre fået hjælp til:

  Alle mennesker og alle virksomheder er forskellige og det er meget forskelligt hvad de har brug for.

  For at give dig lidt inspiration til, hvad andre virksomhedsejere har haft brug for, kan du her se en lille liste over, hvad vi tidligere har hjulpet med:
Hvad har vi hjulpet andre virksomhedsejere med?
  • Klarhed over reelle egne ønsker/behov.
  • Klarhed og struktur over, hvilken type virksomhed der i virkelighed var ønsket.
  • Vurdering af hvor pengeflowet var blokeret og hvordan det kunne afhjælpes.
  • Hjælp til beslutning af om de stadig skulle drive virksomhed.
  • Vurdering af behov for innovation og hjælp til at finde behov og muligheder.
  • Klarhed over hvilke signaler og kommunikation virksomheden ønskede at udtrykke.
  • Klarhed over team dynamik og udfordringer i samarbejder.
  • Etablering af målinger og opfølgningsværktøj til ledelsen.
  • Afklaring af egne ønsker til et fantastisk arbejdsliv og etablering af plan for at komme derhen.
  • Ønsker om vækst, incl. metoder og strategier til at kunne håndtere kraftig vækst.
  • Opstart af virksomhed og etablering af korrekt struktur.
  • Viden til at komme I gang med salg og salgssystemer.

Bootcampen der giver dig:

En forretning og et forretningsliv som du er begejstret for og som samtidig giver dig det pengeflow du ønsker dig.

 
Indsigt i hvad der betyder noget for dig og i hvordan du driver din forretning, så den giver dig glæde og begejstring.
Værktøjer til at støtte hvert niveau af din virksomhedsudvikling - uanset om du ønsker vækst og udvikling, stabilitet eller klargøring til exit. 
Forståelse for pengeflowet i din virksomhed, så du kan sikre at din virksomhed er sund og levedygtig og ved præcis hvad du skal gøre for at påvirke det.

Sådan foregår det


Kursus forløbet online og frigives til dig over en periode på 8 uger, så der er god tid til at få det hele med. 
Du har adgang i et helt år, så har du brug for at fordele dit arbejde og din tid, så har du mulighed for at tage det i dit helt eget tempo og passe det ind i din hverdag.
 
Jeg hjælper dig hele vejen og du får mine input, idéer og feedback både på din process, på planer og løsninger og på dig og din forretning. 

Jeg har en skarp intuition, som giver mig en evne til at kunne se muligheder og udfordringer i forretninger - også ofte nogle, som ingen andre ser. Det vil jeg rigtig gerne bruge til, også at hjælpe dig med at skabe den fedeste forretning. 

En forretning du vil være ægte begejstret for at vågne op til:-)

Har du spørgsmål eller er i tvivl om Business Bootcamp er for dig?

Kontakt os på mail  HER, hvis du har spørgsmål til Business Forløbet. 

Eller book en gratis afklarende telefon samtale direkte i vores kalender via vores online bookning HER og lad os sammen finde ud af, om det er den rette tid for Business Forløbet for dig og din virksomhed.

Business Bootcamp

12 rater af DKK 897 + moms eller spar ved at betale på en gang. 

 • 8 Online moduler 
 • Værktøjer og træning
 • Hjælp til at bygge din helt egen Business GPS
 • Lukket gruppe med live Q&A hver måned i 12 mdr.
 • Tilbagemelding på dit arbejde undervejs, med mine input og idéer.
 • Netværk med andre ligesindende virksomhedsejere. 
 • Adgang til materialet i 1 år.
 • Begrænsede pladser, så der er god tid til sparring

Praktisk info

Hvad, hvor og hvornår?

 • Du får et modul hver uge i 8 uger og kan selv bestemme hvornår du ser det og du har adgang til alt materialet i et år, så alt kan foregår når du har tid og i dit helt eget tempo. 
 • Du kan også vælge at snuppe de dele af materialet du har mest brug for lige nu i din virksomhed og så se det øvrige når eller hvis der opstår behov for det. 
 • Du får undervejs opgaver, der hjælper dig med din proces.
 • Q&A foregår via Zoom typisk sidste fredag i måneden.
 • Netværksgruppen er på facebook
 • Du har adgang straks efter din tilmelding

Se indhold af forløbet i detaljer her:

Se hvad de enkelte moduler er og hvad de indeholder inde på vores kursusbeskrivelse:

Ikke helt klar til Bootcamp endnu?

Få vores bog: Viljen til at ville. Den giver dig 8 steps til at opbygge eller vækste din forretning på en nemmere, smartere og hurtigere måde. Med udgangspunkt i min egen vækstrejse og succes med at opbygge mine forretninger, fortæller jeg dig, hvordan du bruger dem i praksis. 
For de fleste er de 8 steps en helt ny måde at tænke forretning på og det var det også for mig, da jeg første gang blev præsenteret for dem. Ved at bruge disse steps og begynde at tænke forretning på en ny måde, så fordoblede vi vores omsætning på 3 år og opbyggede et kædekoncept ved siden af.
Du kan få adgang til bogen HER.