Workshop - Sådan får du pengeflow og knækker koden til økonomisk succes

Pengeflow workshop:

Kom i pengeflow og knæk koden til økonomisk succes.

Gennem de seneste år er der rigtig mange, som har mærket, at indtjening og forholdet til penge har rigtig stor betydning for dem.

Måske oplever, at du også, at dine penge bliver spist op af negative bankrenter og stigende priser eller at de forsvinder ud af dit liv og din bankkonto, hurtigere end du kan nå at tjene dem.

Det du måske ikke ved er, at der er en ubevidst programmering, som styrer din pengeadfærd. Hvis du ikke kender din pengetype og dens fordele og ulemper, så gør du det hele langt svære for dig selv, end det behøver at være.  

 Vi har etableret et samarbejde med Mette Nordahl fra PAF-akademi. Mette Nordahl har mangeårig erfaring med mønsterbrydning og med at flytte mennesker mentalt.

På vores nye fælles 3,5 timers intensive workshop får du vist hvilke værktøjer du kan anvende, hvis du for alvor vil kunne rykke dig og få mere ud af dine penge (uanset om du p.t. har få eller mange penge).

På workshoppen får du opskriften på, hvordan du undgår, at din pengetype og din ubevidste programmering står i vejen for din økonomiske succes. Du finder ud af, hvordan du opnår pengeflow og hvordan du endelig kan knække koden til økonomisk succes.

Ligenu har du endda mulighed for at deltage, til vores helt skarpe pris på kun DKK 285,-  eller mindre end hvad du typisk bruger på en ny trøje. 

Vi har lige afsluttet 4 fantastiske workshops med en masse glade deltagere, men du kan blive skrevet på vores venteliste, så kontakter vi dig, når der er nye datoer klar. Tilmeld dig venteliste HER.

Klar til at gå endnu dybere?

Ved du allerede nu, at du er klar til at tage det skridtet videre og klar til ville skabe og forme dig økonomi efter dine ønsker, så er vores mere dybdegående forløb måske noget for dig. 

Tag med på en transformerende pengerejse

Vores helt nye og mere dybdegående Pengeflow Forløb, som giver dig alle byggestenene til økonomisk succes og som holder dig i hånden på hele din rejse.