Privat økonomisk sparring

Få mere ud af dine penge

Birgitte Løvenhorst, Penge og Business Mentor

Lad mig hjælpe med at give dig ro i sindet i forhold til din økonomi eller sparring på de områder, hvor du ikke føler dig helt sikker på, om du har den rette løsning. Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker med, at få deres økonomi og deres penge, til at opnå det de gerne ville og ikke give dem hovedpine, usikkerhed eller ondt i maven.

Med en baggrund som revisor og en passion for pengeadfærd, så får du hos mig hjælp både til det faktuelle og  til den adfærdsmæssige side af sagen. Tilsammen  giver det de allerbedste muligheder, for at få skabt løsninger der passer præcis til dig og som ikke kun holder på papiret!

Boost dit pengeflow

Få det bedste ud af din økonomi og dine penge

Sæt din økonomi i system og opnå, hvad du ønsker dig. 

Kender du det, at det bare aldrig rigtig bliver det tidspunkt, hvor du får sat dig grundigt ind i alt det der med økonomi? Sådan er der rigtig mange der har det.

Hvis du også vil have mest muligt ud af dine penge, men ikke gider bruge en masse tid på det, så lad mig hjælpe dig i stedet. 

Kunne det ikke være fedt at få nogen til at: 
  • Give dig overblik eller ny styring af din økonomi.
  • Se om tingene i din økonomi vil kunne gøres bedre.
  • Undersøge, om du har blokeringer i dit pengeflow.
  • Hjælpe med at få styr på de økonomiske konsekvenser ved livsforandrende ændringer i dit liv eller
  • til at se, om din skat er korrekt - enten på din årsopgørelse eller på din forskudsopgørelse.
Du får hjælp eller sparring på lige præcis det du har brug for.

Spar din egen tid, tag genvejen og få hjælp her.
Enten fysisk her hos mig i Vig eller online.
OBS - Jeg yder ikke vejledning i form af anbefalinger af f.eks. enkelt aktier, optagelse af bestemte lån eller lignende, men alene sparring overordnet på din økonomi, investeringer, lån m.v.  Har du brug for specifik investeringsrådgivning, så henviser jeg dig istedet til uvildige rådgivere indenfor dette.

Se hvordan "Lise" fik ro i maven igen

Her er du sikret fortrolighed
Hos mig er du i et fortroligt rum og der er altid 100% tavshedspligt. Derfor hedder "Lise" heller ikke Lise i virkeligheden, men det kalder vi hende her:-)

Lise havde en høj løn, men alligevel ondt i maven over økonomien

Lise kom ind med sin mand og havde faktisk allerede lagt et meget detaljeret budget. Hun og hendes mand tjente rigtig godt, men havde ingen opsparing og var meget uenige om, hvad deres penge skulle gå til. 


Inden besøget hos mig, havde Lise konstant ondt i maven og var nervøs for deres økonomi. De mange detaljerede regneark hjalp hende på ingen måde, da usikkerheden kom fra hendes mands adfærd. 

Omvendt følte hendes mand, at Lise aldrig var med på noget og at han altid skulle bruge timer på at overbevise hende om, at hans "investeringsplaner" var holdbare. 

Her er årsagen
Hurtigt kunne de også selv se, at deres uenigheder kom fra deres forskellige pengetyper og at de faktisk havde rigtig mange penge til rådighed hver måned. 

Sammen fandt vi frem til, hvad de hver især ønskede og fandt løsninger, som betød, at de begge fik deres ønsker opfyldt.

Det her fik de også lige med
Under besøget fik de også lige begge set deres forskudsopgørelser og årsopgørelser efter og fik et par ekstra tips til, hvordan de kunne tilrettelægge deres økonomi lidt nemmere og få lidt mere ud af deres penge. 

Opnå hvad du ønsker

Få hjælp til at skræddersy din økonomi, så du opnår det du ønsker dig.

Med dig i centrum

Alt sparring foregår med udgangspunkt i dine ønsker og i hvad du har brug for hjælp til.

Få mere ud af dine penge

Ved at sætte din økonomi og dine penge lidt mere i system, så får du mest muligt ud af dine penge og undgår, at de bare forsvinder.