Samtaler og Mental træning

Få konkrete værktøjer og redskaber, til at kunne håndtere svære situationer i dit liv og din hverdag

Samtaler/Mental træning

Har du udfordringer i din hverdag med f.eks. angst, vrede, sorg, stort pres på dit job eller på dig i dit private liv eller har du behov for at skulle præstere ud over det sædvanlige, sports- eller arbejdsmæssigt, så kan vores særlige samtaler måske hjælpe dig, til bedre at kunne håndtere det.

Vi kalder ikke vores samtaler for hverken terapi eller coaching, for der er ikke tale om, at du hverken skal genopleve traumer eller selv finde løsningen på tingene.

Istedet, så får du konkrete værktøjer og redskaber til bedre, at kunne være i og håndtere de svære situationer. Ting kan ofte ses på flere måder og fra flere vinkler og vi har efterhånden hjulpet rigtig mange, med at finde en ny måde at se og håndtere deres udfordringer på.

Vores erfaringer og tidligere gode resultater er bl.a. problemstillinger med stress, angst, sorg, vrede, præstationsangst, børn som er bange for f.eks. at sove ude, håndtering af voldsom adfærd, klargøring til større sportslige eller arbejdsmæssige præstationer etc. 
Det er i princippet hverken din "diagnose"eller din udfordring der er afgørende, men istedet dit ønske om, at forandre din problemstilling til noget, som er nemmere for dig at håndtere og som hjælper dig i din hverdag.

Du kan kontakte mig helt uforpligtende på tlf. 22 12 69 92, læg en besked eller send en sms, så kontakter jeg dig hurtigst muligt for en snak om, hvad du vil kunne få hjælp til hos mig.

Retur til LIFE - startsiden
Retur til Forsiden