Hold- og fokustræning

Opdag hvordan målrettet træning kan gøre dig mere fokuseret, give dig ro i hovedet og mere energi

Stress eller udfordringer med søvn eller koncentration

Svært ved at holde fokus?
Føler du dig stresset, eller har du svært ved at holde fokus og koncentrere dig i din hverdag? 

Har du sovet dårligt i længere tid og føler, at du nærmest er holdt op med at sove?

Sådan behøver du ikke at have det. Der er hjælp at hente og helst før det er for sent.
Mange venter alt for længe, med at tage fat i problemerne og det kan være fatalt.

Kæmper du for at få dagene til at hænge sammen?
Vi forstår det godt. Man gør det bedste man kan og kæmper for at få dagene til at hænge sammen og få løst det man nu skal. 


Stress og manglende søvn kan være farligt - og mange forstår på ingen måde hvor farligt - før de er kommet alt for langt ud. Derfra bliver det kun sværere, at komme retur. Manglende søvn er en ren accelerator for stress og gør det kun værre.

Ræk ud efter hjælp!
Ræk ud efter hjælp, uanset om du ikke kan sove eller om du er på vej ned af stress-kurven. Tag også altid kontakt til din læge, hvis du føler dig stresset.

Behandling
Jeg har i min klinik "En naturlig behandling" gode erfaringer, med at hjælpe mennesker med både stress, søvnproblemer osv.

Ingen mennesker er ens og derfor er vores behandlinger også altid helt individuelle. Vi bruger forskellige metoder helt afhængig af de konkrete fysiske og psykiske udfordringer.

Behandlingerne kan omfatte såvel samtaler, øvelser, kropsbehandlinger, akupunktur osv. ofte i forskellige kombinationer.  

Er du interesseret i en drøftelse af netop dine problemstillinger, så send en sms på tlf. 22 12 69 92.  

Der er hjælp at få og det kan blive så meget bedre. 

Vil du have mere energi?

Mange har efterhånden hørt om Qi gong, men færre kender til vores form som hedder Qi- Nei gong.

Denne specielle form for træning arbejder med din energi, på både det indre og det ydre plan.

Energi kan blokeres i kroppen ved spændinger. I denne form for træning arbejder vi med at løsne disse spændinger, med det indre energiarbejde.

Når energien i kroppen er blokeret, så mister vi vores styrke. Ved simple øvelser kan du nemt finde ud af, om du har kontrol over din energi. 

Har du kontrollen over din energi, så har du en styrke, som er langt større, end hvad muskelstyrke i sig selv kan præstere.

Hvordan foregår træningen?
Træningen består af såvel fysiske som mentale øvelser og kræver nogle minutters daglig træning hjemme, for at få størst effekt.

Suplement til din nuværende sport eller en ny sport i sig selv
Uanset hvilken anden sport du dyrker, så vil du kunne opnå mere indenfor den, hvis du har bedre kontrol over din energi og hvis du kan arbejde med at løsne dine blokeringer i form af spændinger - hvad enten de måtte være fysiske eller mentale.

Og dyrker du ikke sport i forvejen - så kan Qi/Nei Gong måske være din nye sportsgren. Den træner hele kroppen på både det indre og det ydre plan.

Send os en besked på tlf. 22 12 69 92 og lad os få en snak om hvad det kræver og en afklaring af, om det er det rette match for dig. 

Holdundervisningen foregår på Vesterbro 35, 4500 Nykøbing SJ.

Bliv skrevet op på venteliste til næste hold - send sms til 22 12 69 92.

Forløbet indeholder 10 gange 1 times undervisning samt løbende SMS kontakt undervejs i forløbet.
Samlet pris for forløbet er DKK 1.199,-

Mere ro og større fokus

Synes du også meditation er svært?
Der er utallige studier der viser, hvor fantastisk meditation er for vores travle hjerner.
  • Indre ro
  • Større nærvær
  • Bedre koncentration
  • Mindre stress
Bare for at tage nogen af fordelene ved meditation.

Alligevel, så synes rigtig mange af os, at det er svært at finde ud af at gøre rigtigt, svært at finde tid til og svært sådan rigtig at se meningen med det og effekten heraf.

Og er det dig - så er du langt fra alene.

Jeg oplever ofte i min klinik, at mange gerne vil lære at meditere eller måske endda har prøvet, at komme i gang indtil flere gange.

Men det behøver ikke at være så svært og efter min opfattelse, så er meditation ikke én ting. Det som virker for den ene, virker måske ikke for den anden.

Individuelt tilpasset
Jeg underviser individuelt i meditation, som en del af mine behandlinger i min klinik "En naturlig behandling". Her tager vi helt individuelt fat i præcis dine problemstillinger og vanskeligheder og finder den bedste løsning for dig. Du bliver guidet hele vejen og vi kan holde kontakt undervejs, så du finder det, som passer dig allerbedst.

Du kan kontakte klinikken ved at sende SMS til Tlf. 22 12 69 92, hvis du er interesseret i at høre mere om dette.

Kontakt mig

Du kan kontakte mig på tlf.  22 12 69 92, læg en besked eller send en sms, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte mig på e-mail brian.pfeffer@gmail.com. 

 
Mere energi
Mindre tankemylder og mere ro 
Større mentalt overskud