Bekræftelse

Perfekt - du er nu signet ind! Din bestilling ligger klar til dig i din inbox om meget kort tid:-)

Stolte medarbejdere gør hele forskellen i din virksomhed. De tager ansvar, de føler sig tilknyttet som en del af "familien" og de arbejder og hepper på virksomhedens succes sammen med dig. 

Jeg hedder Birgitte Løvenhorst og min baggrund som direktør for en større revisorvirksomhed med over 40 ansatte har givet mig en lang række erfaringer for, hvad medarbejdere elsker og hader.

Ved at tilføre ekstra business uddannelse og prøve tingene af i praksis,  fandt vi frem til, hvad det kræver, at få skabt en følelse af sammenhold og stolthed.

Faktisk vil jeg gå så langt og sige, at dit vigtigste mål i din virksomhed, bør være at skabe stolthed og begejstring hos dine medarbejdere, hos dig selv og hos dine kunder. 

Hvis de kun er glade for at være der - så smutter de når de får et bedre tilbud. Hvis de er begejstrede og stolte af at være en del af din virksomhed, så vil der skulle rigtig meget til, for at få dem til at vælge noget andet. 

Velkommen til Life, Money & Business - check din E-mail og se de 5 strategier du kan bruge til skabe stolte og begejstrede medarbejdere.