Se hvordan du kan begynde, at forandre dit pengeliv

Hvad kan du forandre i dit pengeliv?

Det kan være rigtig svært at se, hvor man kan ændre noget i sine pengeforhold. Mindes selv, at jeg engang ville "trimme" mit budget, for at få reduceret udgifterne og det eneste jeg lige kunne få øje på, var et unødvendigt avis abonnement til ca. DKK 3.000.

Men at få fjernet en årlig udgift på DKK 3.000 kan bestemt også noget, selv om det umiddelbart ikke føles, som den store revolution i ens budget.

Hvad kan rentes rente med små tal?

Hvis jeg laver et rentes rente eksempel på de DKK 3.000 årligt og vi forestiller os, at jeg tager de DKK 3.000 DKK og sætter dem i et markedsindeks - dvs. jeg køber ikke direkte aktier, men køber et indeks, som følger fx. de største virksomheder på det danske eller amerikanske marked.

Aktiemarkederne giver i gennemsnit ca. 8% før skat og ca. 5% efter skat, så lad os blot regne med de 5%, så skatten er afregnet også.

Investering af mine "Avispenge" i 10 år

Hvis jeg gør dette hvert år i 10 år, så har jeg samlet investeret DKK 30.000. Penge, som jeg ellers blot ville have haft en avis for og som jeg iøvrigt ikke læste. Så ikke umiddelbart det største afsagn;-)

På 10 år vil min investering på DKK 30.000 være vokset til DKK 38.000, så udover at jeg har investeret penge, som jeg ellers brugte til noget, der ikke gav mig noget som helst, så har jeg tjent ca. DKK 8.000 efter skat - uden at gøre noget.

Investering i 20 år

Hvis jeg fortsætter min årlige investering i yderligere 10 år, så jeg har gjort det i 20 år ialt, så vil jeg have investeret DKK 60.000 og min investering vil på 20 år være vokset til ca. DKK 99.000. Min fortjeneste vil nu være steget til ca. DKK 39.000 efter skat.

Investering i 25 år

Tager vi det endnu videre til 25 års investering af mine "Avispenge", så vil jeg ialt have investeret DKK 75.000 og det vil på 25 år være vokset til ca. DKK 143.000, hvilket giver en forventet fortjeneste efter skat på DKK 68.000.

En god huskeregel - hvad kan DKK 1.000 årligt blive til?

Hvad med bare DKK 1.000 årligt - hvad kan det blive til? Igen i et miljø med 5% afkast efter skat.

  • 10 år, investering ialt på DKK 10.000 bliver til ca. DKK 12.500
  • 20 år, investering ialt på DKK 20.000 bliver til ca. DKK 33.000
  • 25 år, investering ialt på DKK 25.000 bliver til ca. DKK 48.000

Det er en rigtig god huskeregel, hvis du ved hvad DKK 1.000 kan gøre for dig.

Så næste gang du skal trimme dit budget, eller overvejer at skulle bruge DKK 1.000 - så vid, at de DKK 1.000 årligt, kan blive til DKK 12.500 på 10 år, til DKK 33.000 på 20 år og til DKK 48.000 på 25 år - hvis du vælger, at lade dem arbejde for dig - istedet for at give dem væk til at arbejde for andre.

På vores nye Pengeflow Forløb vil du finde ud af, hvordan du dels kan begrænse din skat og dels opnå mulighed for højere afkast - og dermed få nogle endnu bedre tal for, hvad DKK 1.000 kan blive til. 

Du vil også få metoder til, hvordan du finder flere penge, som du kan sætte på arbejde - også selvom du tænker p.t., at der umuligt kan presses mere ud af din økonomi. Der er altid en vej også uden at skulle lide afsavn:-)

Sidste chance i denne omgang, for at komme med på vores intro Pengeflow Workshop

Vi har lige et par stykker ekstra, som gerne ville med på vores Pengeflow Workshop og holder derfor en sidste workshop 2. påskedag, mandag den 18. april 2022 kl. 09.30 til 12.30 i Holbæk.

På workshoppen arbejder vi både med mindset, pengetyper, økonomiske principper som det ovenfor og med pengeflow og økonomisk frihed. Så hvis du har lyst til, at få en introduktion til, hvordan du kan arbejde med dit pengeflow og dit pengeflow, så læse mere om det først her  

Intro workshoppen koster kun DKK 285,- som en intropris - eller mindre end du sikkert brugte, sidst du var i byen;-) 

Har du allerede været med på vores intro Pengeflow Workshop, så overvej lige, om ikke du skulle kende et par stykker, som også har brug for at vide mere om pengeflow m.v. og send dem et link til at kunne læse mere. 

Stadig plads til et par stykker mere, hvis du for alvor vil med på en pengerejse:-)

Vi har fortsat ca. 4 ledige pladser på vores mere dybdegående Pengeflow Forløb, hvis du tænker, at det måske kunne være noget for dig. 

Din investering i  Pengeflow Forløbet vil være DKK 5.995,- og kan betales i rater, hvis du har brug for det. Hvis du har deltaget i vores intro pengeflow workshop, så får du imidlertid mulighed for, at kunne købe Pengeflow Forløbet til kun DKK 3.697,-.  Stadig med mulighed for ratebetaling og derudover mulighed for, at få fingrene i det attraktive bonuspakke, som bl.a. indeholder kursus i værdipapir eller ejendomsinvesteringer og 1:1 tid med både Mette Nordahl, PAF Academy ApS og med Birgitte Løvenhorst, Life & Business. 

Deltagelse i vores Pengeflow Forløb vil betyde, at du kommer med på en transformerende pengerejse, hvor du ikke kun får styr på dit mindset, men også får indsigt, redskaber og værktøjer til efterfølgende, at kunne få endnu mere ud af dine penge, fordi du nu ved, hvordan du kan reducere din skat, trimme dine udgifter og finde ud af, hvordan du kan skabe flere indtægter.

Interesseret? Så læs mere  

Rigtig god påske til dig og din familie:-) 

Husk at give dem du kender muligheden for, at få viden om pengeflow m.m., ved at sende linket  videre til dem, så de kan læse mere om det og husk 1.000 kroners reglen:-)


Mange hilsner fra

Birgitte Løvenhorst, Life & Business