Kan man vinde i matador uden at købe noget?

Kan man vinde i matador hvis man helt undlader at købe aktiver i spillet?
Altså hvis man bare “kører” rundt og får sine penge hver gang man passerer start.

Mange vil lynhurtigt svare nej på dette, men for langt de fleste af os er det faktisk præcis sådan vi selv lever - fra løncheck til løncheck, uden nogen aktiver der kan skaffe os ekstra indkomst.

Til gengæld betaler vi hver runde (måned) for anvendelse af andres aktiver, når vi betaler for vores hus, bil, mad, ferier og fornøjelser.

Mange tror, at det er meget svært at få skaffet sig aktiver der kan skaffe ekstra indkomst, at det altid skal være store ting man investere i.

Men de allerbedste aktiver er ikke dem du betaler for - det er dem du kan skabe selv. Og i modsætning til i matador spillet, hvor mængden af aktiver er begrænset - så er de nærmest ubegrænsede i den virkelige verden.

Hvis du kan skabe fx. en e-bog, et stykke musik, en app, en lille dims som kan hjælpe verden, en lille virksomhed med det du er ekspert i, få et lille frø til at blive en plante til salg osv. så er du godt i gang med at skabe aktiver og dermed gøre det bare lidt sjovere at køre turen rundt i virkelighedens matador spil.