Vil du have 8 steps til at få vækst i din virksomhed?

E-bog: Viljen til at ville

For de fleste er de 8 steps en helt ny måde at tænke forretning og vækst på og det var det også helt klar for mig, da jeg først hørte om dem.

De 8 steps viser dig en måde, som helt sikkert vil få dig til at gøre tingene lidt smartere, lidt nemmere og meget hurtigere i din forretning. Jeg viser dig, hvordan du rent faktisk kan gøre det i praksis.

Bogen tager udgangspunkt i min egen vækstrejse, der fordoblede vores omsætning på bare 3 år + hjalp os med at bygge et kædekoncept op. Jeg deler ud af mine erfaringer og succes med at opbygge og vækste egne virksomheder og giver dig derfor en masse Do's and Don'ts til din egen vækst rejse.

De 8 steps er for dig, som enten skal til at bygge din virksomhed op eller for dig, som har brug for at transformere din virksomhed, så den igen er klar til vækst eller så den bedre kan håndtere vækst.
Bogen er bygget op efter den praktiske "how to" måde og viser derfor, hvordan du selv kan bruge de 8 steps til at enten at opbygge eller vækste din forretning på en kontrolleret måde, hvor du også selv kan følge med.

Alt er opbygget efter et princip om, at det godt må være lidt nemmere alt sammen - også for dig som indehaver. Den er nemt læst og nemt implementeret i din forretning.

Work smarter, not harder! Se hvordan du gør det i "Viljen til at ville".