Let's manage money

Money Management er hemmeligheden ved økonomisk succes


Få dine penge styret i den retning du ønsker


Det hjælper ikke altid, at der kommer mange indtægter ind, hvis du samtidig oplever at de forsvinder lige så hurtigt fra dig igen. Måske du sidder med en følelse af, at pengene smuldre mellem hænderne på dig og der aldrig rigtig er nok, til de ting du gerne vil, eller med en følelse af, at der altid lige er lidt for meget tilbage af måneden, når der ikke er ret meget tilbage af pengene.  

Vi har verdens nemmeste system til at hjælpe dig, med at få styr på dine penge - så der også er penge, til det du ønsker dig.

Det er et system, som tager udgangspunkt i hvad du ønsker at bruge dine penge til og hvor du bestemmer - ingen stramme budgetter og regler - kun beslutninger og ønsker. 

Få styr på dine penge

Penge er den energi, som hjælper dig med at skabe det liv, du drømmer om - men ikke hvis du giver dem allesammen væk.

Lad os vise dig verdens nemmeste system, til at holde styr på dine penge. Et system, som er skabt til at arbejde for de drømme du har - hvad enten det er en drøm om at flytte hjemmefra, købe bil, tage på rejse eller om at have en bankkonto med din første million kroner.

Online Kursus indhold
På online-kurset finder du ud af:
  • Hvad penge er og hvordan du får flere af dem
  • Hvorfor håndteringen af dine penge er altafgørende for, om du kan få opfyldt dine drømme
  • Hvordan du i praksis kan holde styr på tingene
  • Hvordan du kan bruge verdens nemmeste system til at bestemme over dine penge og hvordan det kan hjælpe dig til at få drømmen til at gå i opfyldelse
  • Hvordan du kan automatisere det, så du skal bruge mindst mulig tid på det.
Pris
Online-kurset kommer kun til at koste DKK 499,-

Hvis I er en skole, en klasse eller en forening. som ønsker adgang for flere, så kontakt os om en løsning og en pris specielt til jer.

Hvem er online kurset for?
Kurset egner sig for dig som gerne vil mestre styring af din privatøkonomi og som gerne vil finde en nem og smart måde at håndtere dine penge på. 

Hvornår er næste kursus? Du kan skrive dig om nedenfor, hvis du gerne vil høre mere om verdens nemmeste system til at håndtere dine penge "Let's Manage Money". 
Jeg vil gerne høre mere om kurset - Let's manage money