Skal jeg hjælpe dig lidt med den forskudsopgørelse?


Få nem og hurtig hjælp med din forskudsopgørelse. Det tager max en ½ times tid og koster mindre end de fleste ture i byen. Book din hjælp her -
koster kun 499,- incl. moms - Online eller fysisk møde

Styr på forskudsopgørelsen?

Har du ligesom rigtig mange andre svært ved at gennemskue, om du har de rigtige tal på din forskudsopgørelse? Så lad mig hjælpe dig. På et møde (fysisk eller online) gennemgår vi sammen dine tal og jeg hjælper dig, med at finde ud af, hvad der skal står på din forskudsopgørelse. 

Det er nemt og hurtigt. Tager kun ½ times tid og kræver blot at du har dit NEM-id klar

Lad mig hjælpe dig, med at få det styr på det, så du kan få ro i maven og sikkerhed for, at din forskudsopgørelse er som den skal være. Det koster kun 499,- DKK incl. moms og du kan få hjælp både inden årets start og i løbet af året, hvis du har brug for at få rettet forskudsopgørelsen der. 

Du kan booke din hjælp HER.

Hvornår skal man rette sin forskudsopgørelse

I november måned udsender SKAT forslag til nye forskudsopgørelser.

 Forskudsopgørelsen bestemmer, hvordan din skat bliver opkrævet for næste år og er en slags "gæt" eller budget på hvordan dine indtægter og fradragsberettigede udgifter vil komme til at se ud, for det kommende år, så SKAT ved, hvordan de skal opkræve din skat. 
De tal, som allerede fremgår af forskudsopgørelserne, når den sendes ud, er SKAT's bedste bud på, hvordan dine forhold forventes at være, baseret på deres seneste oplysninger - som er fra sidste år. 
Du vil derfor næsten altid skulle ind og se på, om dine oplysninger har ændret sig det seneste år.

Ændringer kunne være: Nyt job, ny bolig, ægteskab eller skilsmisse, nye lån eller indfrielse af lån, investeringer, opstart eller ophør af virksomhed, udlejning af sommerhus/værelser osv.  
Når en eller flere af disse ændringer er forekommet, vil det være en rigtig god ide, at få set på sin forskudsopgørelse - også i løbet af året. 

Har du brug for hjælp, så kan du booke det her, til kun 499,- DKK