Få succes med din nye virksomhed

Sådan kommer du rigtigt fra start og får hurtigt styr på regler og fradragsmuligheder!

Lær hvordan du starter en virksomhed

- så du kommer rigtigt fra start

Det er både nemt og svært at starte ny virksomhed op.

Nemt, fordi de fleste faktisk ret hurtigt kan få oprettet sig et CVR nummer og dermed blive virksomhedsejer.

Svært, fordi 9 ud af 10 virksomheder ikke klarer det ud over de første 5 år.

Det er nok lidt, som at sætte sig ind i et mindre fly, uden at kunne læse instrumentbrættet og uden kendskab til teknikken bag.

Måske med lidt held får man flyet i luften, men det bliver formodentlig lidt mere tilfældigt, om man fortsætter med at være flyvende eller om man falder ned med et større eller mindre brag - alt efter hvor højt, man formåede at få sit fly op i luften.

Startup vejledning

Vores startup vejledning - er for dig som enten lige er gået igang eller overvejer at gå igang med din virksomhed.

Få svar på:

Valg af virksomhedsform:
Vi gennemgår de forskellige virksomhedsformer og drøfter hvilke fordele og ulemper de hver især har, så du ved, hvad du særligt skal overveje, når du skal vælge hvilken virksomhedsform, der passer til dig. 

Oprettelse af CVR nr. m.v.:
Step for step tager vi alt det praktiske, så du ved præcis hvor og hvornår du skal gøre hvad, for at få din virksomhed godt fra start.

Moms og afgifter:
Vi gennemgår hovedreglerne for moms og afgifter, så du ved hvornår du skal registreres for hvad og hvilke krav der stilles til dig i den forbindelse.

Regler for administration, bogføring og regnskab:
Sammen gennemgår vi hvilke krav, der er gældende i forhold til administration, bogføring og regnskab, så du ikke får hverken undervurderet eller overtænkt opgaven, men istedet ved præcis hvad der forventes af dig og din virksomhed. 

Skat og mulige fradrag:
Til iværksætter vejledning hører naturligvis også svar på, hvad der kan trækkes fra og hvad der skal beskattes. Du lærer, hvordan du selv kan gå ind og forskudsregistrere dit forventede resultat af din virksomhed på skat.dk, således at du har styr på din skatte betaling - også som selvstændig. 

Løn og udtræk af penge til privat
Selv om du er blevet eller på vej til at blive selvstændig, så har du brug for penge til at leve for. Vi gennemgår hvilke muligheder du har, for at kunne trække penge eller løn ud til dig selv. 

Bedste forslag til den daglige administration
De virksomheder, som klarer sig allerbedst - de har rigtig godt styr på deres administration. Du får her mine bedste tips og tricks til, at få rigtig godt styr på din administration - også selv om du ikke skulle være er den mest super organiserede type af natur. 

Pris:
Iværksætter vejledningen koster kun DKK 299,- + moms og er et online produkt, som er vi har på trapperne. Vil du have besked, når det er klar, så meld dig på ventelisten nedenfor.