Business Mindset

Er der noget, som ubevidst står i vejen, for det du ønsker at opnå?

Når vores ubevidste sind er i vejen


Har du nogen gange en fornemmelse af, at du ubevidst får stoppet dig selv, eller måske ligefrem
saboteret det du havde gang i?

Eller at uanset hvad du gør, så synes det ikke rigtigt at fungere? 


At drive forretning, så er det i høj grad et "mind game", hvor det at have det rette Business Mindset, gør en kæmpe forskel. 

Det "rette" Business Mindset har intet at gøre med, at skulle være en hård og kynisk forretningsmand uden hjerte. Det handler i langt højere grad om, at du har en god fornemmelse for udviklingen, en vis risikovillighed og sidst, men ikke mindst - en tro på, at du kan og at det kan lade sig gøre for dig at få succes med din forretning.

Desværre er det ofte ikke nok "bare" at sørge for positive tanker osv., da en grundlæggende følelse af f.eks. ikke at være tilstrækkelig, sidder fast dybt i vores underbevidsthed. 

I mit arbejde med kunder, har jeg flere gange anvendt systemisk opstilling til at afklare sådanne dybtliggende mønstre og med brug af denne metode, er det muligt dels at få øje på problemstillingen og dels at kunne begynde at bearbejde den. 

Systemisk opstilling er en metode, som tager en indre problemstilling og laver et eksternt "billede" på det. Via det eksterne "billede" bliver det langt mere tydeligt at se, fx afstand til ønskede ting og forhindringer. Jeg har min uddannelse i systemisk opstilling fra Mette Nordahl PAF Akademi, hvor du evt. kan læse mere om metoden: https://www.paf-academy.com/om-mette-nordahl/

Såfremt du er interesseret i at høre mere, om at arbejde med business mindset og ubevidste problemstillinger , så kontakt os for en helt uforpligtende samtale herom.