Business Master Class

Pengeflow, Retning og Struktur til din forretning

Det her er for dig, hvis du..

Er en forretningsejer, med åbent sind - som enten:

 
Gerne vil have, At din forretning ville give dig lidt bedre resultater.
Føler at du er kørt lidt fast og Trænger til at få mere Glæde og begejstring i din hverdag.
Ville elske, hvis der kunne komme bare lidt mere Retning og struktur i din virksomhed - men uden at det bliver træls og besværligt.

Få dit gratis replay her..

Få ekstra energi og begejstring til din forretning

Gratis replay af  Business Master Class

Lad mig vise dig den metode, som jeg igennem flere år har opbygget, udviklet og vejledt virksomheder efter. Den metode som fik os fra krise til udvikling og som hjalp os med at fordoble vores omsætning på få år. Men det vigtigste som metoden hjalp os med - var at finde fornyet energi og begejstring for vores virksomhed.

Den er super nem og praktisk anvendelig - og kræver ingen andre forudsætninger end dit ønske om at udvikle din forretning og et åbent sind.

Jeg vil derfor rigtig gerne invitere dig med på den rejse, som det er at bruge denne metode på din forretning. Du kan modtage gratis replay her.

Helikoptertur

Nyt perspektiv

Tag med på en spændende tur i helikopter perspektiv, hvor du kan fornye din passion og begejstring for din forretning og hvor du får et kniv skarpt blik på, hvilke tiltag du med fordel kan at iværksætte i din forretning og dermed få forøget dit pengeflow.

Få den metode jeg bruger til mine egne virksomheder og til mine kunder, så de ved præcist hvor de vil kunne sætte ind, for at få de resultater de ønsker og for at få ny energi og begejstring ind i deres forretning.

Vores resultater

Det fik vi ud af det..

Vi begyndte vores arbejde med denne model lige i halen på en krise.

På få år fordoblede vi vores virksomhed, så den kom tilbage til samme størrelse som før krisen havde halveret den.

Vi udviklede den til det vi drømte om og skabte en forretning, som vi var både begejstrede for og stolte af. Vi fik også sat både retning og struktur, på måden vi arbejdede på, både i og på vores forretning. 

Sideløbende med dette byggede vi også en helt ny forretning og et nyt kædekoncept op - alt sammen efter samme model.

Den model vil jeg gerne både vise dig og give helt gratis til dig, som et anvendeligt sneak peak på mit Business Class Forløb, som selvfølgelig kommer helt ned i dybden af modellen og af det at drive virksomhed.

Du vil med det samme efter dette replay af vores business master class kunne bruge metoden, til at skabe både flere pengestrømme, mere retning og mere struktur i din virksomhed - præcis som vi har gjort.

Jeg kan ihvertfald sige - at siden jeg opdagede denne metode, der har jeg kun brugt den. 

Den er nem, enkelt og har super praktisk anvendelse i din hverdag - en helt anden måde at tænke forretning på. 

Og nej - du behøver bestemt ikke være hverken akademisk eller revisor for at bruge den. Den kræver kun et åbent sind og et ønske om udvikling. 

Hvad får du med i dette sneak peak?


På de par timer vi har sammen på dette master class replay, får du en slags MR-scanning eller et røntgen billede af din forretning.

Du kommer derfor ud med et klart overblik over, hvor du med fordel vil kunne sættes ind - for at du får skabt præcis den forretning du ønsker og får fornyet begejstring og glæde for den samtidig. 


Jeg fortæller dig om metoden for pengeflow og giver dig hele modellen til, hvordan du kan arbejde med både begejstring, mindset, struktur og retning i din virksomhed. Du får med andre ord en fiskestang, så du fremover selv kan. Hjælp til selvhjælp - my favorit:-)

Det er samtidigt et lille sneak peak på vores Business Class Forløb, som bygger på præcis samme model, som du får her gratis. På forløbet kommer du naturligvis helt i dybden med alle områderne i modellen, men du vil uden tvivl straks kunne bruge modellen til din forretning, efter denne gratis masterclass.

Få dit replay helt gratis og se om Business Mapping Modellen er noget for dig. 

Business Master class indeholder:
  • Ny energi til din forretning og til dig
  • Super effektiv metode
  • Pengeflow modellen
  • Work book til dit eget arbejde
  • Klarhed over mulige forbedringer
  • Business Mapping modellen
  • Hjælp til at arbejde med din plan
  • Inspiration til hvordan du kan skabe begejstring - for dig, dine kunder og dine medarbejdere